VENE

6122_vene-shutterstock_32548483_if
Čitajući post naše drugarice, blogerke Labilne,
http://labilna.wordpress.com/2013/04/13/boles-ne-bira-gde-ce-i-koga-dudari/#respond, setih se priče od koje sam se upiškila od smeha a tiče se vena.

Cukićka, koja je prilično punačka, je imala ugovoreno kartanje kod prijateljice, a pošto je kasnila, rešila je da preseče put, kroz pijacu. Kako je već bio popriličan mrak, bojala se i žurila da prodje kroz nju. Odjednom, začu korake iza sebe. Okrene se i vidi muškarca iza sebe. Ubrza korak i oseti jeziv bol u listu noge. Pomislila je da je ovaj tip iza nje gadjao kamenom, pa je počela da trči. Usput se okrenula da vidi gde je ovaj što je „ganja“, a od njega ni traga ni glasa. Stigla je, zadihana, mokra i obeznanjena, kod drugarice i ispričala, celom društvu šta joj se desilo. Sve u svemu, na nozi se ništa nije videlo, sem blagog otoka. Kada su se smirile, ukapirale su da ovaj što je išao iza nje, nije imao razloga da je gadja kamenom, pa pobegne. Nije bilo logike.Počeo je opšti smeh, a ja sam se skoro upiškila, zamišljajući „burence“, kao trči, bojeći se „silovatelja“. No, kako je veče odmicalo, tako je nju noga sve više bolela. Otekao list i pomodrio. Jedva su je ubedili da ode kod lekara. Skoro da su je nosili, jer nije mogla na nogu.

Rezultat: pukla joj je vena u nozi, iz čista mira!

E, pa draga Labileto, znaš šta ti je činiti. Noge gore i razmazuj, šta već treba, po nozi!

Advertisements

Аутор: dudaelixir

Čitaj blog, pa ćeš saznati sve o meni!

7 мишљења на “VENE”

  1. Повратни пинг: VENE | www.blogovnik.com
  2. Rekao bi ja Labileti kako može da se prošire stvari tako da sve prođe kroz njih… da nije tema ozbiljna… A pošto je ozbiljna… mogu da joj kažem da sam našao neki preparat koji poboljšava viskozitet krvi… Nije lek… pa ne smem da ga preporučujem kao takvog… ali možda bi mogao da pomogne… 🙂

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s